Häävalokuvaus​​Naurua, onnen kyyneleitä, perhosia vatsassa, tansseja, pusuja ja haleja. Hääpäivä on elämän yksi onnellisimmista päivistä. Ikuistetaan se aamusta iltaan niin voidaan palata päivän tunnelmiin vielä vanhoilla päivillä.

Kameran takana haluan edetä päivässä aikajanallisesti dokumentoimalla jokaisen hetken. Aamuvalmisteluista iltabileisiin asti. Pienimmistä yksityiskohdista suurimpiin tunteisiin ja niiden välisiin maagisiin pieniin hetkiin. Jokainen hääpäivä on erilainen ja pyrin kuvaamaan juuri teidän näköiset hääkuvat.

Noin 10 vuoden ja yli sadan hääpäivän kokemuksella voi sanoa, että kuvattavana oleminen voi olla aluksi jännittävää. Jotta voidaan tehdä tilanne mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi pyrin pitämään rennon, mutta asiallisen ilmapiirin yllä koko päivän ajan. Valokuvaajana teidän häissä en pidä itsestäni meteliä vaan liikun huomaamattomasti ja yritän saada taltioitua aitoja fiiliksiä ja oikeita hetkiä.​

”Ollaan oltu suhun enemmän kuin tyytyväisiä, hoidit hommasi loistavasti ja noi hääkuvat on vaan niin upeita! Potrettien kuvaaminen onnistu jotenki tosi helposti, jännitettiin sitä ite vähä etukäteen, mutta sä sait kaivettua meistä just meijän näkösiä kuvia, ihanaa. Erityiskiitosta täytyy antaa sun aktiivisuudesta ja oma-aloitteisuudesta: luovit huomaamattomasti ihmisten seassa ja tallensit ihania tilannekuvia, tunnelmia ja ihmisten reaktioita.
​Kiitos, että olit ikuistamassa meille niin tärkeää päivää! Sua ei voi muuta kuin suositella!”


– Sonja & Aleksi

”Sanni on taitava sekä potrettikuvissa, että dokumentaarisessa kuvauksessa. Yhteydenpito oli mutkatonta ja ystävällistä – saimme hetkessä vastauksen tarjouspyyntöömme ja kaikkiin kysymyksiimme. Sannista välittyi aito innostus häitämme ja niiden kuvaamista kohtaan. Olen varma, että meillä tulee olemaan hauska päivä Sannin kanssa ja kuvista tulee upeita <3”

-Hanna

Hinnasto


​Paketti 1
Alk. 1200€ 
5 tuntia kuvausta
Sisältää +250
​käsiteltyä kuvaa

Paketti 2
Alk. 1700€
8 tuntia kuvausta
Sisältää +300
käsiteltyä kuvaa

Full Day
Alk. 2000€
Aamuvalmisteluista iltabileisiin
Sisältää +500
​käsiteltyä kuvaa

Mahdolliset lisätunnit 100€ per tunti

Kaikkiin paketteihin sisältyy:

-potrettikuvaus.
-matkakulut Helsingin alueella,
muut paikkakunnat katsotaan tilannekohtaisesti.
-palaveri ennen häitä.
-alvit 24%.
-kirjallinen sopimus.
-sähköinen kuvien lähetys.

Varausmaksu on 100€, joka hyvitetään kuvauksen loppusummasta.


Teen myös mielelläni hääkeikkoja ulkomaille!

Kerro missä ja milloin teidän häitä vietetään ja suunnitellaan teille yhdessä hääkuvat!

MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Asiakasgalleriat löytyy täältä!