Häävalokuvaus​​Naurua, onnen kyyneleitä, perhosia vatsassa, tansseja, pusuja ja haleja. Hääpäivä on elämän yksi onnellisimmista päivistä. Ikuistetaan se aamusta iltaan niin voidaan palata päivän tunnelmiin vielä vanhoilla päivillä.

Kameran takana haluan edetä päivässä aikajanallisesti dokumentoimalla jokaisen hetken. Aamuvalmisteluista iltabileisiin asti. Pienimmistä yksityiskohdista suurimpiin tunteisiin ja niiden välisiin maagisiin pieniin hetkiin. Jokainen hääpäivä on erilainen ja pyrin kuvaamaan juuri teidän näköiset hääkuvat.

Noin 10 vuoden ja yli sadan hääpäivän kokemuksella voi sanoa, että kuvattavana oleminen voi olla aluksi jännittävää. Jotta voidaan tehdä tilanne mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi pyrin pitämään rennon, mutta asiallisen ilmapiirin yllä koko päivän ajan. Valokuvaajana teidän häissä en pidä itsestäni meteliä vaan liikun huomaamattomasti ja yritän saada taltioitua aitoja fiiliksiä ja oikeita hetkiä.​

“Ollaan oltu suhun enemmän kuin tyytyväisiä, hoidit hommasi loistavasti ja noi hääkuvat on vaan niin upeita! Potrettien kuvaaminen onnistu jotenki tosi helposti, jännitettiin sitä ite vähä etukäteen, mutta sä sait kaivettua meistä just meijän näkösiä kuvia, ihanaa. Erityiskiitosta täytyy antaa sun aktiivisuudesta ja oma-aloitteisuudesta: luovit huomaamattomasti ihmisten seassa ja tallensit ihania tilannekuvia, tunnelmia ja ihmisten reaktioita.
​Kiitos, että olit ikuistamassa meille niin tärkeää päivää! Sua ei voi muuta kuin suositella!”


– Sonja & Aleksi

“Sanni on taitava sekä potrettikuvissa, että dokumentaarisessa kuvauksessa. Yhteydenpito oli mutkatonta ja ystävällistä – saimme hetkessä vastauksen tarjouspyyntöömme ja kaikkiin kysymyksiimme. Sannista välittyi aito innostus häitämme ja niiden kuvaamista kohtaan. Olen varma, että meillä tulee olemaan hauska päivä Sannin kanssa ja kuvista tulee upeita <3”

-Hanna

“Siiiiiis….. WAAAAAUUUUUU!!!!! Ihan uskomattoman upeita kuvia!!! Ja vielä kerran aivan valtava kiitos Sanni! Oli ihanaa saada sut meidän häihin sun kuvaustalentin vuoksi mut myös ihan puhtaasti siksikin että oot ihana tyyppi! Sun seurassa oli tosi rento olla ja tuli ihan sellanen olo kun olisit jo meiän kaveri <3”

-Seikku & Eemeli

“Kiitos todella paljon upeista kuvista ja että ylipäätään tulit kuvaamaan meidän häitä! Oli kiva huomata miten meidän vieraatkin jälkikäteen puhui susta Sannina eikä vaan viitannut johonkin tuntemattomaan valokuvaajaan. Oon jo muillekin morsiamille sanonut että oot parempi kuin moni tunnetumpi hääkuvaaja ja että kannattaa palkata sut nyt ennen kuin susta tulee vielä tunnetumpi! Ollaan kyllä todella onnellisia että sut löydettiin :)”

-Tuuli & Josh

Hinnasto


​Paketti 1
Alk. 1200€ 
5 tuntia kuvausta
Sisältää +250
​käsiteltyä kuvaa

Paketti 2
Alk. 1700€
8 tuntia kuvausta
Sisältää +300
käsiteltyä kuvaa

Full Day
Alk. 2000€
Aamuvalmisteluista iltabileisiin
Max 12 tuntia
Sisältää +500
​käsiteltyä kuvaa

Mahdolliset lisätunnit 100€ per tunti

Kaikkiin paketteihin sisältyy:

-potrettikuvaus.
-matkakulut Helsingin alueella,
muut paikkakunnat katsotaan tilannekohtaisesti.
-palaveri ennen häitä.
-alvit 24%.
-kirjallinen sopimus.
-sähköinen kuvien lähetys nettigallerian välityksellä.

Varausmaksu on 100€, joka hyvitetään kuvauksen loppusummasta.

Hääkuvaukset marras-huhtikuulle on -10%


Teen myös mielelläni hääkeikkoja ulkomaille!

Kerro missä ja milloin teidän häitä vietetään ja suunnitellaan teille yhdessä hääkuvat!

MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Asiakasgalleriat löytyy täältä!